Sałatka z rukoli i mango

http://fairchanceproject.com/tag/governor-jerry-brown http://fairchanceproject.com/tag/governor-jerry-brown Składniki dla 1 osoby (300kcal):

  • 1-3 garście rukoli (ew. roszponka, mix sałat, szpinak itd)
  • 1/3 mango – ok. 80g
  • 2 plastry sera pleśniowego – ok. 30g
  • 1/2 zielonej papryki – ok. 75g
  • 1/2 małej czerwonej cebuli
  • 1 łyżka sosu vinegret
  • 1 łyżka pestek dyni

http://gpowerradio.com/1858-dte94115-online-dating-quotes-funny.html new fishing online dating sites for free  

craigslist new jersey women seeking men Continued Na talerzu rozsypujemy dużą garść rukoli (jest praktycznie bez kalorii, więc można jej dodać dowolną ilość), pół zielonej, ew. żółtej lub białej papryki oraz cebulę kroimy w plasterki lub paseczki, mango i ser pleśniowy w kostkę. Wszystko posypujemy lekko podprażonymi dyni lub słonecznika i polewamy domowym sosem vinegret.

Facebook